31. januar 2013

Hei igjen!

Hei hå, god jul og godt nytt år, takk for sist, og alt som hører med! Det nærmer seg to måneder siden sist jeg tok fatt den virtuelle skrivepennen her på bloggen, grunnen til det er rett og slett latskap.
Siden sist har vi rukket å gjennomføre eksamen, kost oss glugg ihjel hjemme i juleferien,  og kommet godt i gang med skolearbeidet igjen her i Oslo. Så godt i gang er vi, at vi er rimelig klare for eksamen om en uke allerede! Denne gangen skal våre kunnskaper om generell sykdomslære og farmakologi testes.

Selv om dagene er fylt til randen med lesing, pugging og repetering (og trening på siden), passer vi på å nyte finværet og solskinnet. For oss som har bodd 69 grader nord er solskinn og dagslys generelt uvante fenomener i januar. Så når solen nå skinner som bare rakkern blir vi til tider desorienterte når det gjelder årstider. Det været som er nå minner mer om påskevær enn noe annet, så det kan være vanskelig å huske på at vi enda er i januar. Men vi klager ikke! Forhåpentligvis kommer vi oss ut på en litt lengre tur rundt Sognsvann til helgen, kanskje kommer det et par bilder derfra..?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar